Amoonyfashion Kvinna Med Hake Och Ögla Hög Klackar Pu Fast Öppen Tå Sandaler Vita

B01G39EWE6
Amoonyfashion Kvinna Med Hake Och Ögla Hög Klackar Pu Fast Öppen Tå Sandaler Vita
  • skor
  • kunde
  • gummisula
  • plattforms åtgärder cirka 4
  • hälen åtgärden: 3 15/16
  • elementet: glas diamant
  • <i>upper material : pu, soft material;</i> <b>övre material: pu, mjukt material;</b> <i>lining material:</i> <b>fodermaterial:</b>
Amoonyfashion Kvinna Med Hake Och Ögla Hög Klackar Pu Fast Öppen Tå Sandaler Vita Amoonyfashion Kvinna Med Hake Och Ögla Hög Klackar Pu Fast Öppen Tå Sandaler Vita Amoonyfashion Kvinna Med Hake Och Ögla Hög Klackar Pu Fast Öppen Tå Sandaler Vita Amoonyfashion Kvinna Med Hake Och Ögla Hög Klackar Pu Fast Öppen Tå Sandaler Vita Amoonyfashion Kvinna Med Hake Och Ögla Hög Klackar Pu Fast Öppen Tå Sandaler Vita
menu
Förvildade katter/TNR Jobba med TNR TNR Jobba med TNR Hur du tar hand om skygga kattungar

fredag 04 maj 2018

Hur du tar hand om skygga kattungar

Textstorlek

Att ta hand om skygga kattungar påminner på många sätt om att ta hand om skygga vuxna katter, men det finns ändå en del skillnader. Som regel går det snabbare att socialisera en kattunge än att socialisera en vuxen katt och man kan också gå lite snabbare fram, där man med vuxna katter bör låta katten ta första steget, kan man med kattungar vara den som tar initiativet till klappning och dylikt.

Kattungar ska inte hållas ensam. Optimalt är två eller fler kattungar som redan känner varandra hålls tillsammans, på så sätt ger de varandra trygghet och de kan tillsammans vänja sig vid allt det nya ovana. Givetvis händer det att en kattunge måste tas in ensam, men det är inte optimalt och man bör försöka para ihop den med en annan kattunge under förutsättningen att båda blir vaccinerade innan de träffas och att de inte lider av smittsamma sjukdomar.

Oftast kommer kattungar direkt utifrån och det är då bäst att de får vara i ett rum själva under en period. Det finns flera skäl till detta; dels till att förebygga ev. smitta av ohyra eller annan sjukdom och dels till att avmaska och vaccinera kattungarna samt observera om de äter, dricker, går på låda som de ska. Efter att ha avmaskat, vaccinerat och ev. behandlat kattungarna mot ohyra kan de så småningom bekanta sig med resten av lägenheten och eventuellt andra katter. Man får inte glömma bort att kattungar i de flesta fall aldrig har varit inomhus och inte är vana vid människor, våra rörelser eller våra ljud. I ett litet utrymme känner sig kattungarna trygga.

När det gäller skygga kattungar (och även skygga vuxna katter) är det viktigt att vara lugn och harmonisk, katterna ser lätt genom vår fasad och märker vår oro och stress även om vi försöker dölja den. När kattungarna börjar känna sig tryggare är det dags för dem att utforska resten av lägenheten, mer om det nedan.

Inne i ”karantänen” är det bra om katten har någonstans att krypa in där den kan känna sig trygg. Däremot ska den helst inte ha möjlighet att gömma sig helt, utan det är viktigt att den kan iaktta oss människor från en plats där den känner sig trygg.

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Dona Michi Mens Äkta Oxläder Cowboy Fyrkantig Tå Rodeo Stövlar Med Gratis Bälte Svart
.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Propet Mens Lifewalker Sko Oxy Renare Bunt Svart

Välkommen till Sparbanken Sjuhärad

Vi har flera olika kort som du kan välja mellan. När du betalar med ett vanligt bankkort dras pengarna direkt från ditt konto. Med ett betal- och kreditkort betalar du istället i efterhand.

Få dina köp samlade på en månadsfaktura, dela upp betalningen eller betala hela beloppet på en gång. En kredit på 20.000 kr till 10,45% ränta ger en effektiv ränta på 10,74% (160404). Dstory Jogging Kör Sneaker Kvinna Casual Komfort Sports Gå Löparskor Multi15

Ansök direkt på webbplatsen. Giorgio Brutini Mens Hearst Oxford Beige

Ring 033-10 50 60 så hjälper vi dig. Saknar du en kod skaffar du det i internetbanken eller på ett kontor. Telefonbanken

Clarks Kvinna Swansea Grove Motorcykel Boot Svart Mocka

Bankkort eller betal- och kreditkort? Här hittar du information om alla våra kort. Du kan jämföra kort och ta reda på vilket som passar dig bäst.

Våra kort

Om du har blivit av med ditt kort behöver det spärras omedelbart. Ring 08-411 10 11 i Sverige eller +46 8 411 10 11 från utlandet, så hjälper vi dig.

Spärra dittkort

Här får du tips om vad du ska tänka på när du tar ut pengar och handlar med ditt kort.

Aisun Kvinnor Söt Bekväma Rhinestone Spetsig Tå Dressy Buck Chunky Låga Häl Dorsay Sandaler Med Ankelbandet Vit

Nu kan du som har ett bankkort Mastercard eller ett betal- och kreditkort Mastercard godkänna småköp utan att ange din PIN-kod. Du behöver bara blippa ditt kort mot terminalen.

Senaste Mode Kvinna Halka På Breatable Zoni20 Ballet Flats Skor Svarta

Att betala med kort på nätet är enkelt och tryggt och innebär fördelar, såsom försäkringar och möjligheten att reklamera köp.

Handla med ditt kort på nätet

TILLBAKA TILL TOPPEN

Be the first to know, join our mailing list

SUPORT
OM URBANISTA
Urbanista AB

[email protected] Customer Service opening hours 9-12 (CEST)

Mäster Samuelsgatan 10 111 44 Stockholm Sweden

KUNDER
KONTAKTA URBANISTA
© 2017 Urbanista